Piept de pui cu morcov,castraveti murati si maioneza
Se spala pieptul de pui si se pune la fiert.Se curata ,se spala morcovii si se pun la fiert intr-un vas separat. Dupa ce a fiert pieptul de pui, se scurge de apa , se scoate carnea de pe os si se taie cubulete. Apoi se taie tot cubulete morcovii fierti si castravetii murati.Cateva bucati de morcov, se taie rondele pentru ornat.Se pun toate intr-un bol ,se pune un praf de sare si se amesteca. Se face o maioneza din galbenusurile a 2 oua ,unul fiert si unul crud, cu ulei,mustar si zeama de la o lamaie.Ca maioneza sa se albeasaca, se pune un varf de cutit de zahar si unul de sare intr-o ceasca cu o lingura de apa minerala, se amesteca bine sa se topeasca, se adauga peste maioneza si se amesteca in continuare. Se pune maioneza peste pieptul de pui, morcovii si castravetii murati ,se amesteca si se sareaza dupa gust. Pofta buna !
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |