{{ state.title }} {{ state.desc }}

Piept de pui cu alune si patrunjel

Piept de pui cu alune si patrunjel
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pieptul de pui dezosat si curatat de piele si grasime, il desfacem pe dindoua, rezultand 2 inimioare. In fiecare bucata de piept, cu cutitul, facem un buzunaras. Saram si piperam si lasam la o parte. Pregatim pasta de alune. In blender punem alunele ,le sfarmam pe jumatate , apoi adaugam patrunjelul,usturoiul, uleiul si zeama de lamaie, maruntim cam cit dorim sa fie de fin. Cu aceasta pasta am umplut "buzunarasele" ,le-am prins cu scobitori si le-am prajit pe gratarul incins, cam 10 min.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii