{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pepene galben cu fructe de padure

Pepene galben cu fructe de padure
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se taie pepenele pe din doua si se curata de seminte.Gelatina se pune la inmuiat in 50ml de vin. Zaharul si restul de vin,se pun pe foc,amestecand,pana se topeste zaharul.Cand s-a topit zaharul,se trage de pe foc,se adauga gelatina,amestecand bine pana se dizolva. Fiecare cupa de pepene se umple cu fructe de padure si peste,se adauga vinul cu gelatina. Se da la rece,cel putin 2 ore,apoi se portioneaza. Este usor de facut si ne-am ales cu un cocktail de fructe!Ar da bine la o masa festiva!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii