{{ state.title }} {{ state.desc }}

Penne rigate in salata vesela

Penne rigate in salata vesela
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Sfecla rosie se curata de coaja si se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand fierbe apa adaugam si pastele si le lasam sa fiarba si apoi sa se raceasca in apa in care au fiert pentru a se colora cat mai bine. Din dovlecel taiem felii de 5 mm grosime din care apoi decupam fata de fantoma.Frunzele de salata spalate si scurse bine de apa se rup.Frunzele de praz se taie fideluta,morcovul se taie bastonase si rondele fine.Ardeiul rosu se taie in cubulete,de asemeni si cascavalul se taie in cubulete. Se amesteca apoi impreuna toate,se adauga si felii de masline. Se lasa deoparte doar feliile de dovlecel peste care presaram foarte putina sare. Cand pastele s-au racit se scurg bine si se adauga la salata. Pregatim un dressing din ulei de masline,sare si otet de mere.Adaugam peste salata si peste feliile de dovlecel.Asezam si feliile de dovlecel peste salata si putem servi.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii