Penne rigate cu dressing de portocale si susan
Pastele se fierb al dente conform indicatiilor de pe ambalaj, in cazul pastelor Arnos folosite de mine 9 minute. Cat timp se fac pastele se decojesc potocalele. Se curata de pielite si feliile obtinute le punem deoparte. Ceapa verde se taie fasiute subtiri si acestea se pun intr-un castron cu apa rece ca sa se curbeze. Pentru a prepara dressingul, se pune coaja rasa si sucul de portocala intr-un castron. Se adauga uleiul de susan, sosul de soia, usturoiul pisat si ghimbirul ras. Se bate mixtura cu grija cat sa se amestece. Se scurg pastele si se adauga in dressing. Se amesteca bine, se acopera si se lasa sa se raceasca in acesta. Cind este timpul ca salata sa fie servita se scurg cu grija de apa fasiile de ceapa verde. Se pastreaza pentru ornat, iar restul se adauga la salata impreuna cu feliile de portocala taiate bucatele si semintele de susan prajite. Se amesteca ingredientele cu grija, dupa care se serveste salata imediat, presarata cu ceapa verde.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |