PENNE RIGATE CU CIUPERCI SI BRANZA
Se incalzeste cuptorul la 220°C. Se fierb pennele conform instructiunilor de pe ambalaj pana ce sunt al dente. Se adauga mazarea in ultimele 2 minute. Se scurg bine pastele si mazarea. Se incinde uleiul intr-o cratita cu fundul gros si se gateste ardeiul gras 1-2 minute. Se adauga ciupercile si se gatesc 2-3 minute sau pana ce se inmoaie, amestecand ocazional. Se adauga faina, apoi se incorporeaza treptat laptele si se da in clocot, amestecand. Se fierbe incet, pana ce sosul se ingroasa . Se adauga mustarul si branza Camembert si se asezoneaza dupa gust. Se amesteca pana ce branza s-a topit si se adauga pastele cu mazarea. Se amesteca bine. Se toarna mixtura obtinuta intr-un vas termorezistent. Separat, se amesteca branza Cheddar cu firimiturile de paine si se presara peste mixtura de paste. Se pun la cuptor 10-15 minute sau pana cand se rumenesc putin si incep sa bolboroseasca. Se servesc fierbinti.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |