{{ state.title }} {{ state.desc }}

Penne cu legume

Penne cu legume
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se fierb pastele in apa cu sare,respectand timpul de fierbere inscris pe ambalaj.Dupa ce s au fiert le rasturnam intr o strecuratoare,apoi turnam peste ele o cana de apa rece si le lasam la scurs. Intr-o tigaie wok, cu ulei incins calim legumele 7 minute la foc mare. Mod de preparare sos alb (Bechamel): Punem untul intr-o tigaie, iar cand s-a incins presaram faina si amestecam.Stingem cu lapte putin cate putin si amestecam continuu pana sosul se ingroasa.Condimentam cu sare,piper si nucsoara macinata iar dupa ce tragem dupa foc adaugam parmezanul.(Daca sosul vi se pare prea gros mai puteti adauga putin lapte) Amestecam intr-un vas mare sosul,legumele si pastele. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii