{{ state.title }} {{ state.desc }}

Penne cu inimi si pipote de pui

Penne cu inimi si pipote de pui
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Mod de preparare 1.Fierbeti pastele conform indicatiile dupa ambalaj,apoi treceti-le printr-un jet de apa rece si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie mai mare,in uleiul bine incins caliti 2 minute ceapa si usuroiul. 3.Adaugati pipotele curatate, spalate si scurse de apa,pasta de ardei,sare,piper si 2 cani de apa.Acoperiti cu un capac si lasati sa fiarba pana cand pipotele sunt fierte bine,insa dca apa a scazut si nu s-au fiert mai puteti adauga putina apa. 4.Dupa ce pipotele au fiert,puneti rosiile taiate cubulete,boiaua de ardei dulce/iute si mai lasati pe foc ~ 15 minute. 5.Adaugati pastele si mai condimentati daca este cazul dupa gustul fiecaruia. 6.Serviti cald cu putin parmezan ras deasupra. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii