{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste Cus-cus cu carne si ardei gras gatite in dovleac

Paste Cus-cus cu carne si ardei gras gatite in dovleac
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Taiem toate legumele curatate si spalate in prealabil in bucati dupa preferinta, ceapa o taiati pestisori. Taiem si carnea bucati potrivite pentru prajit, o amestecam cu sosul soia, apoi o prajiti pe ambele parti fiecate bucatica, pana se face rumena, intr-o tigaie incinsa cu putin ulei, o piperati si o sarati putin cand o prajiti. Dupa ce ati prajit carnea, o mutati intr-un vas si continuati sa prajiti separat in aceeasi tigaie legumele, mai intai ceapa cu morcovul apoi ardeiul gras in care adaugati scortisoara si praful curry, nu uitati sa mai adaugati la prajit putin ulei cand este nevoie. Dupa ce ati calit legumele pana ce au prins si ele putina culoare, le mutati la carne si prajiti in aceeasi tigaie cus-cusul in putin ulei pana se rumeneste usor. Adaugati la cus-cusul prajit carnea legumele si usturoiul, amestecati-le. Dovleacul se pregateste din timp pentru a fi umplut, se spala bine apoi se taie capacul la dovleac si se scot semintele din interior, il mai scobiti din miez pentru a fi mai incapator, dar nu foarte mult. Umpleti dovleacul cu umplutura pregatita, turnati in dovleac apa amestecata cu sare dupa gust si sucul de la lamaie, cat sa acopere bine umplutura. Puneti capacelul dovleacului la locul lui, daca vedeti ca e nevoie puteti sa mai adaugati apa in dovleac la jumatate din timpul coacerii. Coaceti dovleacul in coptorul incins la 200 de grade Celsius timp de 2 ore. Serviti cuc-cusul cu patrunjel taiat marunt. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii