{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste cu sos de sfecla

Paste cu sos de sfecla
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Fierbem sfecla pana e gata, apoi se curata de coaja si se taie bastonase. Calim uleiul intr-o tigaie si prajim in el ceapa taiata pestisori pana se caramelizeaza putin la culoare, apoi adaugam la ceapa sfecla, mai calim cateva minute si adaugam in prajeala sare si piper dupa gust, usturoiul, vinul si nucsoara rasa. Spaghetele se fierb al dente in apa cu sare, scurgem apa, dar lasam o cana pentru sos daca va fi nevoie. Prajum pastele in alta tigaie cu putin ulei de masline ~ 2 minute, mai adaugam putina apa de la pastele fierte daca e nevoie ca sa nu le ardeti. Amestecam pastele cu sosul de sfecla, gustam de sare si piper, mai adaugam daca e nevoie si le servim fierbinti cu cateva bucatele cascaval cu mucegai si frunze de busuioc. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii