Paste cu fructe de mare
Spaghetele se fierb in apa 3-6 minute, nu mai mult, se scurg in sita, se stropesc cu ulei de masline si se lasa in sita pana preparam sosul. Se caleste usturoiul in ulei de masline se taie baby calamarul rondele si se prajeste , se adauga crevetii, midiile, cozile de raci, rosiile, se stinge cu vin, si se mai lasa putin vinul sa se absoarba, apoi se pune sosul de rosii, sarea, piperul, oregano, se stinge focul si se adauga patrunjelul tocat. Se incorporeaza pastele si se mai lasa 1 minut sa se omogenizeze. Pentru sosul verde decor se blendeaza patrunjelul cu busuioc si ulei de masline pana se fromeaza o pasta omogena cu care se orneaza farfuria. Salatele se spala, se usuca si se aseaza pur si simplu peste pastele din farfurie, se pot stropi cu ulei de masline.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |