{{ state.title }} {{ state.desc }}

paste cu fenicul si sos cremos

paste cu fenicul si sos cremos
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se pune o oala cu apa si sare la fiert.cand apa clocoteste se pun pastele patratele la fiert.Cand sunt gata se strecoara de apa pastrand o cana din apa in care au fiert pastele. Se pune ulei de masline intr-o tigaie si se pune pe foci se adauga feniculul tocat,i se lasa sa se inmoaie si sa se rumeneascaun pic dupa care se pune si un catel de usturoi tocat marunt.Se adauga mascarpone cu patrunjel tocat marunt si se amesteca bine.Se pune si apa oprita de la paste si se lasa sa dea cateva clocote.La sfarsit adaugati si pastele patratele ,amestecati totul bine . Se serveste cu patrunjel tocat si parmezan ras.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii