{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste cu ansoa si sos picant de rosii

Paste cu ansoa si sos picant de rosii
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un vas,se pune la fiert apa cu sare si in momentul cand incepe sa fiarba apa se adauga pastele.Se fierb timp de 8-10 minute,se limpezesc sub un jet de apa rece si se scurg. Intr-o tigaie,se caleste ceapa taiata marunt pana se inmoaie,se adauga apoi usturoiul,ardeiul iute si ansoa,toate taiate marunt.Dupa 3 minute se adauga vinul si se mai lasa timp de 3-4 minute.In acest moment se adauga rosiile faramitate cu furculita,maslinele,oregano si putina sare si piper(atentie ca ansoa este deja sarat,la fel si maslinele). Dupa aproximativ 15 minute,se stinge focul si se adauga busuiocul si pentru un gust mai picant,pentru cine doreste chili.Se serveste cu parmezan presarat deasupra.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii