{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paste ca zapada

Paste ca zapada
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj, iar cand sunt gata, se trec sub un jet de apa rece si se lasa la scurs. Untul se pune intr-un vas si se topeste putin pe baie de aburi, apoi se lasa sa se raceasca. Se bat galbenusurile cu 6 linguri de zahar si zaharul vanilinat, apoi se adauga untul. Se adauga faina cernuta si se amesteca bine pentru omogenizare. Se pune treptat laptele rece. Cele 4 albusuri se bat spuma cu un praf de sare si 2 linguri de zahar. Albusurile se pun peste amestecul cu galbenusuri si lapte. Se amesteca usor pentru incorporare. Se adauga cele 7 linguri cu paste si esenta de vanilie. Se toarna compozitia intr-un vas termorezistent si se introduce in cuptorul preincalzit. Se coace la foc mediu 40-45 minute. Se taie rece, se pudreaza si se decoreaza cu nuci din dulceata (sau cu alte fructe conservate, dupa preferinta).

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii