{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pasta Trapanese

Pasta Trapanese
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Inainte de-a pune pastele la fiert, trebuie sa faci un pesto rosu din: rosii dulci, f. bine coapte pe vrej, usturoi rosu, busuioc: rosiile si usturoiul date prin blender, adaugat busuiocul tocat si servit peste paste asa, repede, proaspat, fara fierbere rolul acestui pesto este acela de-a fi proaspat, racoritor - reducand astfel continutul de grasimi a cartofilor si-a vinetelor prajite pune pastele la fiert, timp in care prajesti cartofii, vinetele si le scoti pe servete absorbante scoti pastele, scurgi pui in farfurie un strat de paste, cartofi prajiti intercalati cu vinete prajite, pesto rosu si tot asa pana termini toate pastele pui un motz: cateva masline si pecorino

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii