Pasta picanta de ardei
Coacem pe plita sau in cuptor ardeii capia si ardeii chili. Ii punem intr-un vas ii presaram cu putina sare ii acoperim cu folie de aluminiu si ii lasam sa stea cam 30 de minute. Ii curatam apoi de pielita,le indepartam cotoarele si samburii.Ii tocam cu cutitul pana se maruntesc cat dorim sa fie bucatile de mari.Cine doreste poate sa ii dea si prin masina de tocat. Ceapa curatata o taiem fideluta si o calim in uleiul de masline. Adaugam peste ceapa calita ardeii,apoi punem si otetul,zaharul brun sare si piper dupa gust,batonul de scortisoara si frunzele de dafin. Lasam sa fiarba la foc mic,amestecand mereu circa 30 minute. Punem apoi pasta obtinuta in borcane,le capsam si le punem la dunst uscat intre paturi pana a doua zi. Pofta iute va doresc!!!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |