{{ state.title }} {{ state.desc }}

Pasca cu branza

Pasca cu branza
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Am facut aluatul din ingredientele de mai sus.l L-am lasat la crescut,cam o ora. L-am pus apoi pe masa de lucru si l-am impartit in doua,o parte am fact un cozonac si o parte am facut o pasca.O sa spun despre pasca. Am intins o foaie nu prea subtire pe care am pus-o intr-o tava unsa cu untura.Pe laturile tavii am pus cate o "codita",de aluat,impletita in doua.In mijloc am pus umplutura de branza. Am facut cateva fasii de aluat.Unele le-am facut maro,am amestecat aluatul cu cacao,iar unele le-am lasat albe.Fasiile le-am pus peste umplutura,in forma de gratar.In colturi am pus trandafirasi facuti din aluat amestecat cu cacao,iar in dreptul fiecaruia,am pus cate o frunza,tot din aluat. Cu ou batut si un pic de lapte am uns marginele,fara trandafiri si frunze si am pus la cuptorul incins cam 40 de min.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii