{{ state.title }} {{ state.desc }}

Paine tigru

Paine tigru
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru paine se poate folosi orice aluat dorim.Dupa ce am facut aluatul,l-am lasat la dospit pana se-a dublat volumul,apoi l-am impartit in doua si am facut doua chifle.Le-am pus iarasi la crescut si intre timp am facut crusta.Intr-un vas am pus praful de sare amestecat cu faina de orez(eu am facut-o in casa,am spalat bine,bine orezul,l-am intins pe o tava si am pus la cuptorul incins,cu focul stins si cu usa intredeschisa,pana s-a uscat.Apoi l-am macinat cu masina de cafea.Am cernut cu o sita mai deasa si asa am obtinut faina de orez.),am facut o adancitura si am adaugat uleiul.Drojdia am frecat-o cu zaharul si am adaugat apa peste.Tot continutul,l-am pus peste faina din vas si am amestecat bine cu o lingura. Trebuie sa iasa un aluat mai subtire.Il lasam sa se odihneasca 15 minute,timp in care si chiflele mele au crescut.Cu aluatul din faina de orez,ungem chiflele pe deasupra,intr-un strat mai grosut. Le dam apoi la cuptorul de dinainte incins,la foc mediu,cam 30-35 de min.Cand crusta s-a rumenit si chiflele au fost gata.Am fost foarte incantata de rezultat!Este o paine aspectoasa si cu o crusta crocanta. Cu siguranta va veti impresiona ospetii!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii