Oua "imbracate"
Ouale fierte,tari,le curatam de coaja.Sfecla,o fierbem sau o coacem la cuptor.Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici,o asezonam cu sare,piper,ulei si otet.Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla. Pregatim paneul; intr-o farfurie,punem un pic de faina alba,in alta pesmetul si in a treia farfurie,spargem un ou,pe care-l batem bine cu o furculita.Oul imbracat in pasta de sfecla,il trecem prin faina,ou batut si apoi prin pesmet.Am repetat operatiunea de trei ori.Prajim,apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie. Cand s-au racit,le taiem in patru si pnem pe platou,dau foarte bine!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}