{{ state.title }} {{ state.desc }}

Oua "imbracate"

Oua
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ouale fierte,tari,le curatam de coaja.Sfecla,o fierbem sau o coacem la cuptor.Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici,o asezonam cu sare,piper,ulei si otet.Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla. Pregatim paneul; intr-o farfurie,punem un pic de faina alba,in alta pesmetul si in a treia farfurie,spargem un ou,pe care-l batem bine cu o furculita.Oul imbracat in pasta de sfecla,il trecem prin faina,ou batut si apoi prin pesmet.Am repetat operatiunea de trei ori.Prajim,apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie. Cand s-au racit,le taiem in patru si pnem pe platou,dau foarte bine!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii