{{ state.title }} {{ state.desc }}

OMLETA CU PASTE SI SALATA DE DOVLECEL CU ROSII

OMLETA CU PASTE SI SALATA DE DOVLECEL CU ROSII
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Prepararea omletei: Pastele se fierb al dente conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi le punem la scurs intr-o strecuratoare. In timpul cat se fierb pastele incepem sa pregatim legumele. Ceapa o curatam si taiem bucatele. Usturoiul il taiem feliute. Maslinele le taiem pe jumatate. Ardeiul gras il curatam de seminte si il taiem deasemenea bucatele. Sunca o taiem fideluta. Intr-un castron batem ouale si le asezonam cu sare si piper. Intr-o tigaie adanca calim in uleiul de masline ceapa si usturoiul. Cind sunt aurii adaugam ardeii si calim 5 minute cat sa se inmoaie. Adaugam sunca, porumbul, maslinele, pastele si calim pret de 1-2 minute. Inchidem focul si adaugam ouale batute. Amestecam. Acum este momentul sa transferam intreaga omleta intr-o tava ceramica mai mare sau un tavi mai micute ce pot fi servite ca portii individuale. Am folosit cea din urma varianta si am impartit intreaga cantitate in mod egal in 4 tavi ceramice micute. Incindem cuptorul pe treapta gril si bagam la cuptor omleta pana incepe sa se rumeneasca pe deasupra. Prepararea salatei: Dovleceii ii radem grosier, iar rosiile le taiem felii. Daca este cazul, stoarcem dovlecelul ras de apa in exces; am folosit dovlecel zucchini si nu a lasat decat putina apa dupa ce l-am sarat. Din acest motiv este indicat sa amestecam salata in momentul servirii ei. Asezonam cu frunze de telina taiate marunt. Servim omleta de paste cu salata de dovlecei si rosii. Este incredibil de gustosa. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii