Negresa de post
![Negresa de post](/images/get/ba1lrckholde8/crop/550x550.jpg)
![](/img/empty.png)
Se amesteca zaharul cu apa, se fierbe la foc mic pana se face sirop, se lasa la racit, se adauga faina si uleiul.Se amesteca bine cu telul , se pune cacao, amoniacul stins cu zeama de la lamaia stoarsa, gemul si zaharul vanilat.Se amesteca bine ,se unge tava cu ulei , se pune hartia de copt, se pune aluatul in tava si se baga la cuptor la foc potrivit. Pentru glazura ,intr-o cratita se pun cate 3 linguri de margarina, zahar , apa si cacao se amesteca si se pune la foc mic si se fierb. Cand prajitura este gata se scoate de la cuptor, se unge cu glazura si se presara nuca de cocos.Se taie cuburi si se aseaza pe farfurie.
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}