Negresa
Punem la fiert laptele,zaharul,untul si cacaoa.Amestecam continuu, pana cand compozitia incepe sa fiarba si se omogenizeaza.Dupa ce a fiert,luam din aceasta compozitie 10 linguri in care se adaugam putina esenta de rom.Aceasta va fi glazura. Separam galbenusurile de albusuri.Albusurile le batem spuma. Lasam sa se raceasca bine,apoi adaugam galbenusurile.Dupa ce le incorporam in compozitie adaugam faina amestecata cu praful de copt.La final punem treptat (cate o lingura)albusurile batute spuma. Intr o tava unsa si tapetata cu faina punem compozitia si o dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30-35 minute.Dupa ce o scoatem de la cuptor punem glazura uniform.Taiem prajitura numai dupa ce s a racit foarte bine. Grad de dificultate mediu. Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |