{{ state.title }} {{ state.desc }}

Muschiuleţ a la Balvanyos

Muschiuleţ a la Balvanyos
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se spală carnea bine şi se taie felii, dar nu până jos, să rămână unite, după care se condimentează după plac. Se curăţă usturoiul. În fiecare felie de carne se face o gaură şi se pune câte o bucăţică de usturoi. Caşcavalul se taie felii. Între fiecare bucată de carne se pune o felie de caşcaval şi una de şuncă după care se prinde cu două beţişoare, ca cele care se folosesc şi pentru frigărui. Se aşează în tavă, se toarnă puţin ulei peste el şi se mai poate pune şi câteva bucăţele de unt. Se pune la cuptor, la foc mic, pentru aproximativ 1 oră. Se poate servi cu pireu de cartofi sau cartofi la cuptor şi salată. Foarte simplu de preparat şi foarte hrănitor. Poftă bună!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii