Muschi de porc in sos de vin si salvie
Se curata si se toaca marunt ceapa si salvia. Se portioneaza muschiul de porc in bucati potrivite si se asezoneaza cu sare si piper. Se incing uleiul si untul intr-o tigaie si se rumenesc bucatile de carne. Se scoate carnea, se asaza intr-o tava unsa cu unt sau ulei si se inroduce la cuptor pentru aproximativ 8-10 minute. Se adauga ceapa si salvia in tigaia de pe foc si se calesc foarte putin. Se adauga faina si se mai lasa pe foc inca putin. Se stinge sosul cu vin rosu. Se adauga zaharul, otetul balsamic si se lasa pe foc pana se obtine un sos consitent. Se asezoneaza cu sare si piper. Feliile de carne de porc se asaza pe farfurie si se servesc alaturi de sosul pregatit anterior.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}