Musaca de paste


Se fierb 400 g paste Arnos spirale, in apa cu sare. Se caleste in putin ulei 500 g carne tocata impreuna cu 2 cepe taiate marunt, se condimenteaza cu sare, piper, marar proaspat dupa gust. La aceasta compozitie se adauga dupa racire, un ou batut si 2 rosii taiate cubulete. Din 2 linguri de faina, un ou, 3 linguri smantana grasa, cascaval ras si marar se prepara un sos alb. Intr-o tava, unsa cu ulei, se aseaza un strat de paste, un strat de sos alb si 1/2 din compozitia de carne, se repeta operatiunea iar la final, deasupra se pune cascaval ras, amestecat cu smantana, se da la cuptor pana se rumeneste si se serveste calda cu smantana sau sos tomat. Pofta buna !
{{ item.title }}
|
{{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}