{{ state.title }} {{ state.desc }}

Minitarte cu legume

Minitarte cu legume
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se amesteca faina cu 1 praf de sare. Se framanta rapid un aluat din faina, bucatele de unt rece, 1 ou si lapte. Se face o bila de aluat si se infasoara in folie; se lasa la rece timp de cca 30 min. Se curata legumele. Morcovii, dovleceii si telina se taie cubulete. Ceapa verde se tai rondele. Legumele se oparesc cca 3 min. in apa cu sare. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Cuptorul se incinge la 200 grade C. Se intinde o foaie de aluat pe planseta tapetata cu faina; se taie 10 cerculete care se asaza in 10 forme mici de tarta-sau se pune o forma cu gura in jos pe aluat si astfel cerculetul obtinut se pune in forma, procedandu-se la fel pana se termina aluatul. Se indeparteaza resturile de aluat de pe margini. Se inteapa blaturile in cateva locuri cu o furculita. Ouale se bat cu smantana si cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se dezoseaza maslinele, apoi se taie bucati. Legumele se repartizeaza in forme si se toarna deasupra compozitia de oua si smantana. Se pun maslinele peste compozitia de oua. Tartele se coc la cuptor cca 30 min. Am decorat cu fasii de ceapa verde.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii