{{ state.title }} {{ state.desc }}

Minieclere vanilate !

Minieclere vanilate !
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

PREGATESTI ASA: Pui la fiert apa impreuna cu sarea si uleiul. Cand clocoteste, adaugi toata faina, in prealabil cernuta. E bine sa avem faina de calitate, superioara, bine uscata ! Amestecam energic si lasam la racit. Se adauga pe rand ouale, pana rezulta o compozitie omogena ca o smantana mai groasa. Se pun , in tava mici gramajoare din compozitie, ajutandu-ne de o lingurita. Se vor coace la foc puternic in primele 10 minute apoi mai reducem din intensitate. Atentie! Nu trebuie sa deschidem usa cuptorului, daca nu sunt gata (sa fie usor rumenite) PREPARARE CREMA: Amestecam faina cu zaharul si putin lapte , apoi turnam compozitia in restul de lapte care fierbe pe foc.Amstecam mereu , pe foc domol, pana se leaga. Sfat!-am observat ca daca amsteci faina si zaharul nu mai ai atatea probleme cu cocoloasele care, se formeaza in timpul fierberii ! Adaugam , dupa ce s-a mai racit crema, untul frecat bine si aromele Umplem gogoselele cu aceasta crema si galzuram cu ciocolata topita amestecata cu putin ulei

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii