{{ state.title }} {{ state.desc }}

Mini tortulete cu portocale si ciocolata

Mini tortulete cu portocale si ciocolata
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Separam albusurile de galbenusuri. Batem galbenusurile cu zahar vanilat si sucul de portocale(adaugat treptat) pana devin spumoase. Albusurile le batem spuma cu zaharul,apoi adaugam peste ele galbenusurile si coja rasa de la o jumatate de portocala , amestecand usor . Faina o amestecam cu praf de copt si cacao si o adaugam in ploaie peste compozitia de mai sus amestecand cu grija, cu ajutorul unei linguri de lemn pentru a nu se lasa albusurile.. Punem compozitia intr-o tava dreptunghiulara,in care am pus hartie de copt si o dam la cuptor aproximativ 25-30 minute la 180 de grade. Cand este gata o lasam la racit apoi decupam forme rotunde pe care le" lipim" intre ele cu dulceata de portocale. La final "tavalim " tortuletele prin fulgi de ciocolata. Pudram cu zahar pudra si le decoram cu batoane de scortisoara. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii