{{ state.title }} {{ state.desc }}

Mini rulouri ...la buchet!

Mini rulouri ...la buchet!
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un bol, cernem faina, drojdia o desfacem cu un pic de lapte caldut ,ouale le batem cu zaharul si laptele in care am pus coaja de lamaie si portocala, vanilia si praful de sare. Facem o adancitura in faina si punem drojdia desfacuta cu lapte, apoi untul topit si amestecul de oua,lapte, zahar si mirodenii. Framantam bine si lasam pana isi dubleaza volumul. Dupa ce si-a dublat volumul, impartim aluatul in trei si il intindem in fasii late cam de 10 -12 cm. Apoi taiem fasiile din din 10 in 10 cm,-eu am taiat din ochi... Pe fiecare patratel format punem umplutura pe care o dorim: gem,ciocolata sau nutela, eu am folosit miez de nuca prajit si macinat, amestecat cu cacao, zahar, un pic de esenta de rom si un pic de lapte, pana a iesit ca o crema. Am uns o forma de blat de tort si in mijloc am pus o biluta de aluat in care am pus o lingurita de gem de mure si am presarat peste ea mac. Apoi fiecare rulou format l-am pus in picioare inprejurul bilei de aluat Am completat asa toata forma, am acoperit-o si am lasat cam 30 de min. sa creasca aluatul. Dupa ce a crescut frumos, am uns cu ou batut si am dat la cuptorul de dinainte incins, cam 40 de min. Cam asta a fost! Iar rezultatul.....excelent, am fost foarte multumita!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii