{{ state.title }} {{ state.desc }}

LECHE FRITA-Lapte prajit

LECHE FRITA-Lapte prajit
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pregatesti asa: Intr-un vas emailat sau o cratita de tuci fierbem 900ml lapte si pastram restul. Adaugi apoi zaharul si coaja de lamaie si de portocala si lasam sa fiarba incet. Intre timp amestecam amidonul cu laptele pastrat si punem continutul in laptele cu zahar care fierbe. Amestecam intr-una pana compozitia se leaga, devine foarte cremoasa. Turnam amestecul intr-o tava dreptunghiulara sau patrata si lasam la rece(cel mai bine e sa lasam de seara pana dimineata) Se rastoarna budinca noastra pe un platou si taiem dupa dorinta, romburi patrate dreptunghiuri. Batem ouale intr-o farfurie si in alta punem faina.Trecem bucatile prin faina apoi prin ou. Asa pregatite se prajesc in ulei si se scot pe servet absorbant. Dupa ce s-au mai racit se pudreaza cu zahar pudra vanilat si se servesc simple ganisite cu gem( de prune) , cu un sos la alegere sau un sirop Putem orna cu frunze de menta felii de portocala... Sfat-daca ne grabim putem lua cu lingura din budinca, trecem prin faina si prin ou si prajim

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii