{{ state.title }} {{ state.desc }}

Langos cu cascaval sau zahar pudra

Langos cu cascaval sau zahar pudra
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Punem drojdia la dospit in 100 ml lapte caldut amestecat cu zaharul. Dureaza 10-15 minute. Amestecam faina cu sarea si adaugam drojdia dospita apoi adaugam treptat, amestecand cu mana, restul de lapte caldut si apa. Framantam cu mana adaugand si uleiul, pana nu se mai lipeste aluatul de maini. Acoperim si punem la loc cald ferit de curenti de aer pentru aproximativ o ora. Apoi rupem cu mana din aluat si intindem aluatul pe masa de lucru unsa cu putin ulei. Putem folosi sucitorul sau le putem intinde cu mana. Punem aluatul intins in ulei incins si il prajim pe ambele parti. Scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi surplusul de ulei.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii