{{ state.title }} {{ state.desc }}

Islere Inimioara

Islere Inimioara
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Framantam un aluat din toate ingredientele. Intindem foaie de cca 5 mm grosime si decupam forme. Punem inimioarele intr-o tava pe hartie de copt si le dam la cuptor pentru cca 20-25 minute pana se rumenesc putin. Le lasam la racit. Intre timppregatim crema: Punem 250 ml lapte impreuna cu zaharul la fiert. Intr-un pahar amestecam amidonul cu 50 ml lapte,cand s-a topit zaharul,adaugam amidonul si amestecam pana se ingroasa. Lasam putin la racit. Intr-un bol,batem frisca cu colorantul si o adaugam peste crema de lapte impreuna cu esenta de vanilie dupa gust,mixam pana se incorporeaza totul. Se iau cate doua inimioare si se lipesc cu crema intre ele.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii