Inimioara cu capsuni si rubarba
Mai intai se spala fructele si se taie bucatele mai marisoare.Se pun intr-un vas si se lasa la o parte.Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.Se intinde aluatul intr-o foaie cam de jumatate de cm si se captuseste tava cu ea.Acum este momentul ca fructele sa se amestece cu zaharul,ca apoi sa se incorporeze si cele 2 linguri de faina.Compozitia rezultata se pune peste foaia din tava.Apoi se intinde si a doua foaie pe care o decupam in forma de inimioara,de aceeasi marime ca si tava.(am folosit chiar tava ca tipar) cu o forma cilindrica (eu am folosit un varf de pos,se poate folosi si forme de floare,sau orice ne place)se fac orificii in foaia de aluat,iar rotitele rezultate de la decupaj,le-am pastrat si le-am pus pe marginea tartei,nu inainte de a unge cu ou batut.Dupa ce am pus toate rotitele,am uns totul cu ou batut si am dat la cuptorul incins de dinainte,cam 35-40 de min.la foc mediu. Ce sa mai spun.....pe cat de simplu a fost de facut,pe atat de grozava a fost!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |