{{ state.title }} {{ state.desc }}

Inel de peste cu paste

Inel de peste cu paste
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj. Pestele se taie si se pune la foc in apa (fierbinte) cu sare. Ceapa se taie si se caleste. Cand sunt gata, pastele se pun la scurs fara a se clati. Pestele fiert se curata de oase si pielita, apoi se taie marunt. Se toaca verdeata. Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza compozitia. Se adauga sare si piper, iar daca uleiul in care a fost calita ceapa nu e suficient, se mai pune putin. Amestecul nu trebuie sa fie uscat. Se captuseste forma cu hartie de copt (pentru a scoate cu usurinta continutul), se toarna compozitia obtinuta, se niveleaza si se introduce in cuptorul preincalzit. Dupa 20 de minute se scoate tava, se unge compozitia cu un galbenus amestecat cu putina apa, apoi se baga din nou in cuptor si se mai tine aproximativ 15 minute – pana se rumeneste frumos. Se scoate din forma si se serveste cald sau rece, dupa preferinta.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii