{{ state.title }} {{ state.desc }}

Indian Chai

Indian Chai
in 15 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Intr-un ibric se pune apa la fiert, cand incepe sa clocoteasca se adauga ghimbirul si laptele. Se mai lasa putin apoi se adauga mirodeniile (scortisoara,vanilia,cardamomul,cuisoarele,anasonul stelat). Cand incepe sa clocoteasca se adauga pliculetele de ceai si zaharul brun(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba 4- 5minute , pana prinde o culoare maronie. Cantitatile de mirodenii nu sunt niciodata exacte , se pot potrivii dupa gustul fiecaruia. Se serveste cald cu o lingurita de miere(optional), sau daca mai este nevoie se mai adauga zahar brun. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii