{{ state.title }} {{ state.desc }}

Iahnie de fasole rosie

Iahnie de fasole rosie
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Fasolea se scoate din cutiile de conserva si se scurge intr-o sita. Ceapa se taie marunt,iar morcovul si usturoiul il taiem felii. Rosiile se zdrobesc cu furculita. Se caleste morcovul in ulei,cand incepe sa se inmoaie adaugam ceapa si usturoiul. Dupa 5 minute ,adaugam fasolea rosie,boiaua dulce,dafinul si apa,dam gust cu sare si piper si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam rosiile zdrobite si putin oregano si lasam sa clocoteasca. Imediat adaugam carnatii taiati felii,apoi oprim focul si dam deoparte iahnia. Putem servi cu muraturi sau salata verde.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii