Gulyas de porc
Mai intai curatam si spalam ceapa, ardeiul si rosia. Tocam marunt ceapa si ardeiul si calim 2-3 minute adaugand si rosia decojita. Adaugam carnea spalata si taiata cubulute. Lasam si carnea la calit aprox 4-5 minute apoi turnam peste carne 4 cani de apa fierbinte. Lasam sa fiarba la foc mic aprox o ora. Cand carnea este fiarta, mai completam cu apa fierbinte si adaugam cartofii spalati, curatati si taiati cubulete. Adaugam si condimentele. Intr-o cana cu apa amestecam toate condimentele si turnam peste cartofi. Lasam la fiert la foc mic inca 30 min. La final se poate adauga si patrunjel tocat. Luam de pe foc si servim cald. Optional se pot face galuste din ou cu faina. Eu de data asta am ales sa fac fara galuste. Pofta mare.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}