{{ state.title }} {{ state.desc }}

Gulas de porc

Gulas de porc
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ceapa curatata se taie potrivit. Ardeii capia se coc ,se curata de coji si cotoare si se taie felii. Rosiile se taie cubulete,iar carnea se taie bucati potrivite. Pastele se fierb, se scurg de apa si se calesc cu 2 linguri de ulei ,apoi se presara cu un praf de chimen macinat si se tin la cald pana in momentul servirii. Carnea se caleste in ulei , apoi se adauga ceapa si ardeii copti si ardeiul iute taiat felii,fierbem 15 minute. Adaugam boiaua paprika, boiaua dulce,usturiul zdrobit, chimen si apa, lasam sa fiarba impreuna 30 minute. Adaugam rosiile ,sare dupa gust si se mai fierbe totul 15 minute. Se serveste alaturi de pastele calde si presaram cu patrunjel verde taiat fin. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii