{{ state.title }} {{ state.desc }}

GUACAMOLE

GUACAMOLE
in 30 min.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Pentru prepararea acestei retete ne trebuiesc fructe de avocado bine coapte. Fructele de avocado se vand verzi, de aceea trebuiesc cumparate si tinute la temperatura camerei intr-o fructiera macar 4 zile. Taiem fructele in doua, indepartam samburele si cu o lingurita strangem miezul cremos. Miezul de avocado poate fi pasat sau sfaramat cu furculita. Avand in vedere ca l-am folosit ca sos am ales varianta mixata. L-am mixat pana la amogenizare dupa care am adaugat sucul de limeta, sare si piper. Amestecam bine si dam deoparte. Curatam ceapa de coaja si rosia de seminte si apa de vegetatie. Ceapa o taiem cubulete mici; cu rosia procedam la fel. Le atomizam si apoi le amestecam peste pasta de avocado. Mai adaugam sare daca mai este nevoie si astfel sosul guacamole este gata si poate fi servit in combinatia dorita. Pofta buna!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii