{{ state.title }} {{ state.desc }}

Gratarel de pui cu legume Vok

Gratarel de pui cu legume Vok
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Carnea taiata bucatele potrivite pentru gratar se marineaza cat preparati legumele in sos de soia, worcestershire, uleiul de masline, otetul balsamic, sarea si ghimbirul ras. Legumele spalate si curatate se taie fasii, ardeii grasi se calesc cam 10 minute la foc iute, amestecand periodic in ulei de masline, dupa ce le scoateti din tigaie cu o lingura cu gauri, lasand uleiul in tigaie si prajiti in el cam 5 minute dovlecelul la fel, amestecand periodic. Legumele prajite se asezoneaza cu sosurile din lista de ingrediente, la servit se presara in farfurie cu 2~3 varfuri de susan prajit. Carnea de pui marinata si ceapa, se inteapa pe ace de lemn pentru gratar, alternand cate 2 bucatele de carne si o felie de ceapa, se incepe si se termina cu carne. Prajiti carnea intr-o tigaie grill incinsa in putin ulei pe fiecare parte cate 3 minute acoperita cu un capac pana se aureste, presarati cu piper negru peste carne cand o prajiti cate putin pe fiecare parte. Pofta mare !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii