{{ state.title }} {{ state.desc }}

Gogosari la otet cu miere de albine

Gogosari la otet cu miere de albine
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se taie gogosarii in doua, se scot semintele si se spala. Se pun intr-un vas mare iar peste ei adaugam zaharul, mierea de albine si otetul , se acopera si se lasa pana a doua zi. Se curata hreanul si telina, se taie felii , se spala si se adauga printre gogosari, la fel si frunzele de la telina. Se scot gogosarii, se pun in borcane si adaugam condimentele, adica boabele de mustar, piperul boabe si foile de dafin. Otetul cu zaharul si mierea de albine in care au stat gogosarii se da intr-un clocot, se lasa putin si se completeaza in borcanele cu gogosarii.Se pun capacele si se acopera sa se inabuse.Se depoziteaza in camara. Pofta buna !

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii