Fudulii de curcan
Dupa ce am spalat foarte bine fuduliile si le am curatat de pieliti, le punem la fiert in apa cu sare, si lasam sa dea in cateva clocote.Le scoatem pe o farfurie si le acoperim. Calim timp de 3-4 minute in uleiul de masline ceapa,usturoiul si ardeiul, toate tocate marunt.Adaugam rosiile taiate cubulete mici si 1 lingura de bulion, sare,piper,cimbru,menta,scortisoara.Cand rosiile sunt un pic calite punem fuduliile. Intr un castronel subtiem 1 lingura de miere cu otetul balsamic si apa.Punem si acest amestec in tigaie si mai lasam sa fiarba pana ce sosul se leaga bine. La sfarsit,dupa ce am stins focul punem patrunjelul. Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}