Friptura de vita cu struguri si piure de cartofi
Cartofii se curata,se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Se spumeaza din cand in cand. In acelasi timp,intr-o tigaie,se pune uleiul de masline,se adauga usturoiul taiat marunt si antricotul de vita presarat cu sare si piper..Carnea se lasa 2 minute pe o parte apoi se intoarce pe partea cealalta parte si se mai lasa 2 minute.In acest moment se adauga vinul si legumele,ceapa taiata mai mare,morcovul taiat rondele si telina taiata in felii mai mari.Se lasa friptura,la foc mic timp de 30-40 de minute. Se adauga si boabele de struguri taiate in doua(se curata de samburi) si se mai lasa 15 minute. Intre timp,cartofii fierti,se scurg de apa si se paseaza la mixer sau cu furculita impreuna cu 2 linguri de smantana(sau lapte fiert si fierbinte) si sare dupa gust.Pofta buna!
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |