{{ state.title }} {{ state.desc }}

Friptura de porc cu rozmarin si garnitura de sparanghel

Friptura de porc cu rozmarin si garnitura de sparanghel
in 3 ore.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Se taie muschiul de porc in bucati potrivite, se asezoneaza cu sare, piper negru si verde, usuroiul facut mujdei si rozmarinul tocat marunt. Se asaza bucatile de carne in tava, se stropesc cu putin ulei, se pun crengutele de rozmarin si se introduc la cuptorul incins, in prealabil, timp de aproximativ 20 de minute. Se toarna vinul in tava si se mai lasa la cuptor aproximativ 1h si 30 de minute. Intre timp, se curata sparanghelul pastrand doar partea de sus si se lasa la fiert in apa clocotita aproximativ 10 minute. Se topeste untul intr-o tigaie si se soteaza sparanghelul pentru 4-5 minute. Friptura de porc se serveste alaturi de sparanghelul, pregatit anterior.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii