Ficatei prajiti cu spanac si oua
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala ficateii, se scurg de apa, apoi se pun intre doua servetele de bucatarie ca procesul de eliminare a apei sa fie mai rapid, se condimenteaza cu putina sare si piper, se trec prin faina si se pun la prajit cu o lingura de ulei in tigaia Delimano . Se fierb doua oua tari, se curata si se taie rondele. Se aseaza ficateii prajiti pe jumatatea unui platou iar pe cealalta jumatate se pune spanacul.Se orneaza cu rondelele de ou fiert, rosiile taiate feliute si cateva fire de patrunjel. Pofta buna !
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |