{{ state.title }} {{ state.desc }}

Escalop cu sos de rosii si ciuperci

Escalop cu sos de rosii si ciuperci
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Carnea se taie felii si se bate usor cu ciocanul de snitele. Presaram bucatile de carne cu sare,piper si oregano ,apoi le tavalim prin faina. Dupa ce le-am impregnat cu faina,le prajim pe ambele parti in ulei fara a le rumeni. Dupa prajire,scoatem carnea si o pastram calda pe o farfurie, asezata deasura unui vas cu apa fierbinte. Intr-o tigaie topim lingura de unt si apoi adaugam usturoiul taiat felii. Adaugam supa de pui, vinul si rosiile pasate cu blenderul.,dam gust cu sare si condimentam cu piper,paprika si oregano. Adaugam feliile de carne si ciupercile si fierbem pana sosul capata consistenta. Se serveste cald, ornat cu frunze de busuioc.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii