{{ state.title }} {{ state.desc }}

Drob cu varza de bruxelles si paste

Drob cu varza de bruxelles  si paste
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ficatul se înăbușe în tigaie cu 1 lingura de ulei preț de 10 minute pana își schimba culoarea. Se lasă sa se răcorească și se taie cuburi potrivite. Dovlecelul se spală și cu un cuțit pentru legume se taie pe lung fășii foarte subțiri cu care se îmbracă forme ceramice mici unse cu putin ulei.Capetele fășiilor de dovlecei vor depăși putin vasul. Ficatul tocat se amesteca cu carnea tocata, ouăle, mărarul, condimentele pentru drob și pătratele Arnos fierte si scurse. In fiecare forma se pune un prim strat de ficat apoi verzișoare una lângă alta . Urmează un alt strat de ficat și unul de oua de prepeliță fierte tare, Se acoperă cu compoziție de ficat și ci cu marginile feliilor de dovlecel. Se coace la foc mediu cca.20-30 minute în funcție de mărimea formelor. Se lasă sa se răcească și se răstoarnă pe un platou și se feliaza.

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii