{{ state.title }} {{ state.desc }}

Dovlecei umpluti cu piept de curcan

Dovlecei umpluti cu piept de curcan
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

Ingrediente: Dovleceii se spala bine si li se taie ambele capete. Se despica pe din doua si se scobesc cu lingura, astfel incat sa ramana destula pulpa pe coaja (de aceea trebuie sa fie dovlecei mari). Ei, asta e, am avut doar mici... Pieptul de curcan se toaca la masina, cu sita cea mare. Cantitatea de carne fiind mica, l-am pus pe ajutorul de bucatar, sa-l taie marunt si-am scapat...ufff Uleiul se incinge si se arunca in tigaia wok pulpa de dovlecel, carnea, ardeiul si morcovul taiat marunt. Se perpeleste timp de 2 minute, apoi se adauga rosiile decojite, tocate mare...mie-mi place marunt ;-) Se mai tine pe foc un minut, se asezoneaza si se adauga patrunjel tocat-sau marar, dupa preferinta. Se umplu dovleceii asezati in tava de yena, se stropesc cu ulei de masline din belsug si se dau la cuptor la 150 de grade. Se servesc calduti, cu iaurturi reci sarate sau cu smantana. Pofta mare!

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii