Dorada cu sos alb si rucola
Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs. Se unge cu ulei de masline si se condimenteza cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se infasoara in folie de aluminiu si se lasa la rece timp de 40-45 de minute. Se pregateste mujdeiul de usturoi din usturoi tocat marunt, sare si ulei. Se paseaza branza feta pana se obtine o crema, se amesteca cu smantana si iaurtul si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena. Se adauga mujdeiul pregatit si se condimenteaza cu sare si boia. Se pregateste pestele invelit in folie, pe gratarul bine incins, rasucindu-se, pentru a se patrunde uniform. Se scoate pestele din folie, se asaza pe farfurie si se serveste alaturi de sosul alb, pregatit anterior, frunze de rucola si felii de lamaie verde.
{{ item.title }} vezi | {{ item.title }} | {{ item.val }} {{ item.unit }} |
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}