{{ state.title }} {{ state.desc }}

Deliciu cu ciocolata, paste și nuci

Deliciu cu ciocolata, paste și nuci
in 1 ora.
{{ recipe.attributes.level.txt }}
{{ recipe.attributes.portions.val }} {{ recipe.attributes.portions.txt }}

Share

1.Cele doua tipuri de paste se fierb conform instrucțiunilor si se scurg. Nuca se rumenește ușor apoi se macină. 2.Se amesteca gălbenușul, nuca măcinată, zaharul și untul. Albușul se bate spuma cu 1 lingura de zahar. 3.O forma ceramica mai mare se unge cu unt, se așează pastele presând ușor, în centru se pune para curățată iar de jur împrejur se pune cu poșul albușul care a fost amestecat cu cacao.Se da la cuptor pe baie de apa cca.20 minute. 4.Ciocolata se rupe bucăți, se pune la topit pe baie de apa cu 50 g unt și se glazurează prajitura

{{ item.title }} vezi {{ item.title }} {{ item.val }} {{ item.unit }}
In
{{ converted(calc) }}{{ calc.to.unit.code }}

Comentarii